maandag 19 mei 2014

En supersnabb, flexibel och prisvärd standardpallastareQimarox presenterar Highrunner mk7:Genom Highrunner mk7 presenterar nu Qimarox en ny pallastare som inte bara är supersnabb, utan dessutom ovanligt flexibel. Eftersom den är helt uppbyggd av standardmoduler passar Highrunner mk7 överallt utan extra justeringar. Tack vare detta har även kostnaderna för anskaffning, installation, drift och underhåll kunnat sänkas rejält: denna pallastarmodul finns från bara 290 000 kronor. Till det priset kan er systembyggare välja att lägga till en egen pallyftare eller använda en pallyftare från Qimarox.Highrunner mk7 är resultatet av Qimarox' kontinuerliga utvecklingsarbete. Tidigare Highrunners har förenklats, så att de nu har färre delar och fler standardkomponenter. Tack vare detta har även kostnaderna för anskaffning, installation, drift och underhåll kunnat sänkas rejält. Det gör också att Highrunner mk7 är den mest konkurrenskraftiga pallastarlösning som finns på marknaden just nu.
Vare sig det handlar om lådor med eller utan lock, tråg eller brickor med eller utan folie, hinkar, backar eller dunkar, så placerar Highrunner mk7 alla produkter noga och exakt enligt önskat mönster och lägger dem i lager ovanpå varandra på pallen. Tack vare dess användarvänliga pekskärm kan operatören ganska lätt välja önskat staplingsmönster och eventuellt programmera nya staplingsmönster.

Snabbast i Qimarox-serien
Highrunner mk7 är inte bara prisvärd och mångsidig, utan även den snabbaste pallastaren i serien från Qimarox. Det unika är att inmatningsbanan alltid är på samma höjd som pallens överkant. På det viset kan de lager som har förberetts på inmatningsbanan blixtsnabbt läggas på plats, vilket ger maskinen en enormt hög kapacitet.
Den höga kapaciteten beror alltså dels på inmatningsbanans höga läge och dels på den inbygga lift som pallen står på. Efter att varje lager är färdigt sänks liften en aning, så att pallens överkant hela tiden är på samma nivå.
Så snart en pall är fullastad, sänks liften till golvnivå så att pallen kan föras bort med rullbana. Samtidigt kommer en tom pall som kan börja fyllas på.

Dubbel införsel
Tack vare sina standardkomponenter kan Highrunner mk7 sättas in var som helst utan justeringar. I normalutförande har maskinen till exempel sidoinförsel, så att produkterna kan matas in antingen till höger eller vänster om inmatningsplatsen.
Företag som vill ha en ännu högre kapacitet kan välja dubbel införsel med två införselbanor och en inmatningsbana med dubbla inmatningar, vilket ger en extremt hög kapacitet.
Även för den som vill vända sina produkter, lägga ark mellan pallagren eller plasta in sina pallar finns standardmoduler som enkelt kan läggas till på maskinen.

Installation görs av certifierade partner
Över hela världen installeras och kopplas såväl Highrunner mk7 som Qimarox' andra pallastarmaskiner av våra certifierade systempartner. Det innebär att slutanvändarna får arbeta med en partner som redan har all nödvändig kunskap om maskinerna och deras möjligheter, så att allt går precis som det ska.

Om Qimarox

Qimarox är en ledande tillverkare av komponenter för materialhanteringssystem som kännetecknas av sin robusthet och pålitlighet. Innovativa koncept, patenterade tekniker och kontinuerlig utveckling gör att Qimarox (som är en avknoppning från företaget Nedpack) kan tillverka produkttransportörer och pallastare som ger kunden flexibilitet och produktivitet till en låg total ägandekostnad. Systemintegratörer och tillverkare av originalutrustning från hela världen använder maskiner från Qimarox i end-of-line-system, lager- och orderplocksystem i många olika branscher. Besök www.qimarox.com om du vill läsa mer om oss.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten