donderdag 8 december 2016

Qimarox vervoert meer met nieuwe BE-combinatie

Qimarox heeft een nieuwe BE-combinatie voor het transport van onderdelen aangeschaft. De speciale BE-trailer, gebouwd door Carrosserie Bakker uit Montfoort, biedt de fabrikant van palletiseermachines en verticaal transportsystemen de mogelijkheid om meer te vervoeren dan voorheen. Chauffeur Kaj Hannessen (links op de foto) mocht de sleutel van de Iveco Daily Trekker met daarachter de BE-trailer afgelopen week in ontvangst nemen.



Qimarox had de beschikking over een Mercedes-Benz Sprinter met aanhanger, maar deze bestelauto was dringend aan vervanging toe. De zoektocht naar een nieuw voertuig zette Qimarox op het spoor van deze BE-combinatie. De speciale trailer biedt meer ruimte dan de oude Sprinter inclusief aanhanger, zodat het bedrijf uit Harderwijk meer kan vervoeren. De schuifzeilen bieden de mogelijkheid om de trailer vanaf de zijkanten te laden en te lossen, ideaal voor de lange componenten die Qimarox vaak vervoert.

Qimarox zet de voertuigcombinatie hoofdzakelijk in voor het ophalen van kleinere (deel)zendingen bij toeleveranciers die zelf geen transport verzorgen. Ook onderdelen die niet standaard zijn en dus niet seriematig worden geproduceerd, worden meestal door Qimarox zelf opgehaald. Omdat de nieuwe BE-combinatie meer kan vervoeren dan voorheen, kan het transport efficiënter worden georganiseerd, bijvoorbeeld door meerdere zendingen te combineren.



Over Qimarox

Qimarox is een toonaangevende producent van componenten voor material handling systemen die zich kenmerken door robuustheid en betrouwbaarheid. Dankzij innovatieve concepten,  gepatenteerde technologieën en voortdurende doorontwikkeling slaagt Qimarox, voortgekomen uit Nedpack, erin om productliften en palletiseermachines te maken die flexibiliteit en productiviteit koppelen aan een lage total cost of ownership. System integrators en original equipment manufacturers uit de hele wereld gebruiken de machines van Qimarox in end-of-line-systemen en opslag- en orderverzamelsystemen in verschillende branches. Kijk voor meer informatie op www.qimarox.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten