donderdag 7 april 2016

Qimarox voert als eerste in Nederland het Rolling on Interroll-label



Qimarox treedt als eerste Nederlandse partner toe tot het Rolling on Interroll-programma. Rolling on Interroll is het kwaliteitslabel dat Qimarox en andere partners tonen op de producten en systemen die zijn opgebouwd met de sleutel producten van Interroll. Dit programma is door de toonaangevende Zwitserse producent van sleutel producten voor de material handling opgezet voor een selecte groep partners die net als Interroll kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. 

 
Het Rolling on Interroll-label moet eindklanten vertrouwen geven in de kwaliteit van de producten die zijn gebruikt in de vaak bedrijfskritische machines en systemen. Ook Qimarox gebruikt componenten van Interroll in zijn verticaal transport- en palletiseersystemen, die daarom ook van dit label voorzien zullen worden. “Wij willen eindklanten bewust maken van de kwaliteit van deze componenten en de daaruit voortvloeiende voordelen op het gebied van productiviteit, veiligheid en innovatie”, stelt Interroll in een toelichting op het programma.

Exclusief programma
Alleen op uitnodiging van Interroll kan men worden toegelaten tot het Rolling-on-Interroll-programma. Net als in het geval van Qimarox is toelating exclusief voorbehouden aan partners waarmee de producent van sleutel producten voor de material handling een lange relatie heeft. Partners bovendien die machines en systemen ontwikkelen waarin de kwaliteit van de componenten van Interroll cruciaal is om hoge prestaties, beschikbaarheid en capaciteit te garanderen. Met deze partners wil Interroll de samenwerking intensiveren, zodat een klimaat ontstaat waarin best practices, ervaringen en inzichten worden gedeeld – niet alleen met Interroll maar ook met de andere partners. Dat leidt tot nog meer synergie en nog betere producten en systemen.

Lage total cost of ownership
Qimarox ontwikkelt, produceert en levert componenten voor material handling systemen zoals productliften, palletliften, palletiseersystemen, ringwikkelaars en rekhoesmachines. De focus ligt op flexibiliteit en productiviteit in combinatie met een lage total cost of ownership. De standaard componenten van Interroll dragen daaraan bij. Ze leveren niet alleen hoge prestaties, maar zijn ook duurzaam en vergen weinig onderhoud.


Over Qimarox
Qimarox is een toonaangevende producent van componenten voor material handling systemen die zich kenmerken door robuustheid en betrouwbaarheid. Dankzij innovatieve concepten,  gepatenteerde technologieën en voortdurende doorontwikkeling slaagt Qimarox erin om productliften, palletiseermachines en verpakkingsmachines te leveren die flexibiliteit en productiviteit koppelen aan een lage total cost of ownership. System integrators en original equipment manufacturers uit de hele wereld gebruiken de machines van Qimarox in end-of-line-systemen en opslag- en orderverzamelsystemen in verschillende branches. Kijk voor meer informatie op www.qimarox.com.