maandag 19 mei 2014

Qimarox öppnar ett nytt test- och demonstrationscenter i Harderwijk



Qimarox öppnar ett helt nyrenoverat test- och demonstrationscenter i Harderwijk. När centret öppnat till hösten kan nya eller potentiella kunder uppleva vilka möjligheter Qimarox kan erbjuda vad gäller i huvudsak vertikala transportörer och/eller pallastare för deras produkter. I detta syfte kommer ett driftfärdigt system för palletering, vertikal transport och sortering att installeras i test- och demonstrationscentret.



Qimarox har alltid kunnat erbjuda kunden möjligheten att testa produkterna, men detta förbättras avsevärt nu när lokalerna på Nobelstraat i Harderwijk har gjorts om och utökats. Test- och demonstrationscentret kommer snart att innehålla en fullständigt driftklar Prorunner mk9, vår framgångsrika maskin som man världen över inte längre enbart använder som vertikal transportör, utan även som ett vertikalt sorteringssystem. Dessutom finns alla olika slags system för in- och utmatning av produkter tillgängliga för provkörning så att företag kan testa vilken konfiguration som är mest lämplig till just deras produkter.

Palleteringstester
Utöver Prorunner mk9 som påbörjas till hösten, kommer även produktlyft från Qimarox att finnas tillgänglig för visning. Dessutom kommer ett nytt, vidareutvecklat palleteringssystem finnas tillgängligt för att testa möjligheten att palletisera och stapla olika produkter med särskilda mönster. Nya och potentiella kunder kan själva se hur noggrant deras produkter positioneras med den patenterade mönsterläggningsutrustningen som denna maskin är försedd med och att maskinen kan hantera fler stapelmönster än alla andra pallastare.

Fjärrtestning
Eftersom Qimarox komponenter är installerade och integrerade över hela världen har naturligtvis inte alla kunder möjligheten att resa till Harderwijk. I så fall kan testet filmas på video så att kunderna på så sätt kan se resultatet. Ett annat alternativ är att via webcam se vad som som installerats i test- och demonstationscentret.

Träning och utbildning
Renoveringen av lokalerna utfördes efter att Qimarox och Nedpack gick skilda vägar förra året. Utöver ett stort test- och demonstrationscenter kommer Qimarox snart vara försedd med ett modernt utrymme för träning och utbildning. Här kommer certifierade systempartner att få regelbunden träning i att installera och integrera Qimarox komponenter, medan kunder kan gå en kurs om användning och underhåll av systemen. Alla som är intresserade i att besöka test- och demonstrationscentret kan boka tid utan några ytterligare skyldigheter.

Om Qimarox

Qimarox är en ledande tillverkare av komponenter till materialhanteringssystem som egenskapas av robusthet och tillförlitlighet. Det innovativa synsättet, patenterade teknologier och en kontinuerlig utveckling tillåter Qimarox (som knoppats av från Nedpack) att tillverka produktlyft och pallastare som kopplar flexibilitet och produktivitet till en låg total ägandekostnad. Systemintegratörer och OEM-tillverkare världen över använder Qimarox maskiner i produktionslinjeslut och i lagring och orderplockningssystem inom olika industriområden. Besök hemsidan www.qimarox.com för mer information.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten